Klanten vertellen

  Informatie/ reactie

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)

Vrijgezellendag
Afgelopen zaterdag een glamour shoot gedaan tijdens de Vrijgezellendag van een vriendin. We werden mooi opgemaakt en daarnaast was Er Gezorgd Voor een hapje en een drankje. Daarna werden we allemaal op de foto gezet. Hier werd uitgebreid de tijd voor genomen. Het was een geslaagde Middag!

Marjan Klein nijenhuis

Vrijgezellenmiddag
Onwijs leuke, gezellige dag gehad. We werden heel erg mooi opgemaakt en daarna op veel leuke verschillende manieren op de foto gezet. Bedankt voor deze top dag!

Ilona Vaneker

Vrijgezellenfeest
Vanmiddag een super glamourshoot gehad met vrijgezellenfeest ontzettend genoten!! Zeker een aanrader voor/met vrienden familie..

Manon Horsman

Mijn vrijgezellenfeest op 17/09/16
Nog onder de indruk van de geslaagde dag! Alles tot in de puntjes verzorgd...en zelfs ik, die absoluut niet van foto`s maken houdt, vond het geweldig. Vakbekwame mensen die je op alle fronten op je gemak stellen, zorgden voor een ontspannen sfeer. Deze dag vergeet ik nooit weer. Bedankt!

Susan Tienkamp

Vrijgezellenmiddag
Super gezellige goed verzorgde middag gehad. Geweldige vigagie en lekkere hapjes. Zeker een aanrader!

Orseline Pardjo

Vrijgezellenmiddag
Erg leuke en lekkere middag gehad! Benieuwd naar de foto's...

Marieke Feijen

Vrijgezellenmiddag :-)
Wat een leuke middag hebben we gehad zeg! Met twaalf dames gegierd van het lachen, prachtig, verrassend, maar subtiel opgemaakt en daarna in heel veel verschillende -ting gefotografeerd. Oh en natuurlijk gecombineerd met een goed verzorgde high tea. Echt goed geregeld!

Laura Hoekema

Vrijgezellenmiddag
Geweldige middag gehad! Super mooi opgemaakt en heerlijk gesmikkeld van de high tea en de eerste krijgt net zo veel tijd en aandacht als de laatste! Zéker een aanrader...

Marloes Driezes

Glamourshoot
Het was een super leuke middag!! Mooie make-up! En lekkere hapjes! Een mooie herinnering!

Mariska Hadders

Glamourshoot Vrijgezellenfeest
Het was een supergave glamourshoot met alles erop en eraan. Heel goed verzorgd en professioneel. Een dag om niet snel te vergeten!

Tessa de Jong

Glamourshoot
Onze glamourshoot werd een hele gezellige en relaxte middag mede door de heerlijke hapjes! Leuk om eens professioneel opgemaakt te worden! Tijdens de shoot was ik aangenaam verrast over de Peters vele creatieve poses, persoonlijke coaching alsmede over zijn leuke ideeën voor de groepsfoto's. Bedankt!

Anja Boland

Glamourshoot
Vorige week zaterdag een glamourshoot gehad voor het vrijgezellenfeest van Chantal. Een ontzettend leuke en gezellige middag gehad. Het was direct een leuke binnenkomst. een fijne sfeer met vriendelijk en geduldig personeel. Een aanrader!

Danielle Luijmes

glamourshoot
super leuke middag gehad .de mensen namen er echt de tijd voor deden het erg leuk nog bedankt .

irma gozefoort

Glamourshoot
Wij hebben een ontzettende leuke middag gehad! Alles was prima verzorgd. Heerlijke high tea, mooie fotoshoot incl geweldige visagie. Leuke mensen allemaal! Dit is echt absoluut een aanrader!

Miranda Post

Vriendinnendag
Het was 3 april, erg mooi weer en met de vriendinnen hebben we gekozen om een keer een glamour shoot te doen voor onze eerste vriendinnendag. We hebben een mooie middag beleeft met een prachtige fotoshoot, Stralend hebben we na de shoot als Gooise vrouwen de studio verlaten en zijn we vertrokken richting het centrum van Enschede, alwaar we glamourous de dag hebben voortgezet. Dank voor de mooie middag! Het was allemaal erg goed verzorgd. Groet, De gooische vrouwen uit albergen

Jolien Maathuis

Vrijgezellenfeest glamershoot
We hebben veel lol gehad en zijn heerlijk in de watten gelegd met alle hapjes van de zelfgemaakte high tea van Saskia!

Chantal Verheij

Dank je wel!
Een super leuke glamourshoot gehad. Dank je wel Peter, Saskia en Michelle. We kijken uit naar de foto's!

Evelien bekkink

Mooie foto's
Samen met mijn moeder hebben we de Moeder-dochter shoot gedaan. Prachtige foto's waren het resultaat. Bedankt hiervoor.

Janneke de Vries

Bedankt!
Wij hebben met een vrijgezellenfeestje van onze vriendin een Glamourshoot gedaan bij Glamourshoot Enschede. Het was een super leuke middag en we hebben de foto's om er nog eens extra van te genieten!

Ellis Gerritsen

Veel succes met de website!
Wij wensen jullie heel veel succes met de website! Mochten er vragen zijn vernemen wij die natuurlijk graag.

Klantenservice Perfectmanage