Over ons


Glamourshootenschede is gevestigd aan de rand van het centrum in Enschede, 1,5 km van het centraal station. We beschikken over een eigen ruime fotostudio met gezellige ontvangstruimte, maar fotograferen ook regelmatig op locatie. Persoonlijke aandacht en individueel maatwerk zijn onze kernwaarden. Ons doel is om foto's te maken die mensen voor het leven koesteren. Glamourshoot Enschede iedereen, jong en oud, voor slank of een maatje meer, ingetogen- of extravagante mensen.
 

Het team van glamourshootenschede

Peter en Saskia, beiden gedreven fotograaf met de ambitie om het beste uit de fotoshoot te halen. Samen met een enthousiast team van visagisten/ kapsters zetten ze zich volledig in om hun klanten een onvergetelijke dag te bezorgen. Hun sterke punt daarbij is dat ze mensen (modellen) op hun gemak kunnen laten voelen in een gemoedelijke sfeer. Ze halen het beste in jou naar boven.


Neem gerust een kijkje in onze verschillende arrangementen of bekijk de portfolio

Glamourshoot Enschede is een onderdeel van Snijders Fotografen, al 25 jaar professionele Fotografie. Wij verheugen ons erop om U van dienst te kunnen zijn.